Ga door naar de inhoud Ga door naar het navigatiemenu

ARDEX

ARDEX maakt al meer dan 70 jaar innovatieve bouwchemische producten met een zeer hoge betrouwbaarheid voor verwerkers. Ze zijn onomstreden de leverancier van de beste kwaliteit en het merk met de meeste kennis in huis voor de verwerkingswereld en de vakgroothandel. Ze zijn een concernvrije onderneming in familiebezit en hebben een bijzondere verhouding met enerzijds innovatie en anderzijds traditie. Innovatiekracht en ondernemersflexibiliteit gaan bij ons hand in hand met de compromisloze kwaliteit waar we ons traditioneel aan vasthouden. We zetten consequent alles op alles om onze hoogwaardige kwaliteit te bewaken. De ARDEX-groep bestaat uit 47 dochterondernemingen, met in totaal 3.000 medewerkers. Dit bereikten ze door een sterk georganiseerde groei en een strategie van gerichte internationale aankopen. Ze zijn in meer dan 50 landen op alle continenten actief, op de kernmarkt Europa vrijwel op het gehele gebied.

FESTOOL

Passie voor perfect resultaat! Al meer dan 90 jaar bestaat bij Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen. Met hun krachtige machines maken ze het werk van professionele vakmensen gemakkelijker en helpen ze hen om een perfect resultaat te krijgen. Festool is niet voor niets de uitvinder van de cirkelzaag, van de elektrische schuurmachine, van de … . Voor deze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 awards en vooral: onze tevreden klanten. Zowel in de schrijnwerkers- als in de schildersbranche is men al lang overtuigd van de Festool-expertise. Ook voor de vakmensen in de houtbouw- en renovatiemarkt heeft Festool een absolute meerwaarde te bieden. Of het nu gaat over mengers, zaagmachines zoals ons paradepaardje HK(C) 55, schuurmachines of renovatiefrezen zoals de RG 130… Festool maakt al sinds jaren het verschil met sterk innoverende producteigenschappen die steeds verder gaan, die steeds net beter uitgekiend zijn en die de vakman steeds weer positief verrassen. En we gaan nog verder. Deze productcombinatie ondersteunen we bovendien door een uniek stevig servicepakket. Zo garanderen ze hun klanten dat ze de eerste 3 jaren volledig kostenvrij zullen kunnen werken. Alle eventuele herstellingen zijn gratis en zelfs al zou een Festool-machine gestolen worden, vervangen we dit door een nieuwe. Zo overtuigd zijn we van onze kwaliteit! Met Festool bent u in goede handen én hebt u iets goeds in handen. Zo simpel is het.

TRAMEX

Tramex is de internationale leider in het ontwerp en de productie van vochtmeters, scanners en dataloggers en is bekend omwille van zijn kwaliteit en innovatie. Tramex's ervaring en kennis rond vochtinspectie en de nauwe samenwerking met één van 's werelds toonaangevende onderzoeksintensieve universiteiten, zorgden voor de ontwikkeling van de eerste niet-destructieve vochtmeters. Vandaag blijft Tramex innoveren, ontwerpen en produceren van vochtmeters voor de bouwinspectie waarbij de hoogste normen op vlak van precisie en duurzaamheid worden gehanteerd. Tramex is de producent met de meest geavanceerde instrumenten voor het detecteren, traceren en meten van vocht in de omhulling van gebouwen.